Относно 24/7 drive

24/7 drive, радвам се да се запознаем!

24/7 drive е амбициозна и професионална организация от Холандия, в областта на дългосрочната заетост. Ние се фокусираме основно върху шофьори и други логистични професионалисти от Европа като Румъния, Литва, Полша и България, които искат да приложат своите умения в Холандия. Правим това вече много години, през които успяхме да изградим и поддържаме широка мрежа от професионалисти в цяла Европа.

Driven by people

Ангажирани винаги да добавят стойност

Двадесет и четири седем. Точно както превозвачите искат непрекъснато да се движат напред. И точно както шофьорите предпочитат да са на пътя, 24/7 drive работи, за да се постигне най-доброто съвпадение. Това създава връзка, удовлетворение от работата и повече от доволни клиенти и шофьори на камиони.

Транспортът е нашата експертиза

От камиони бокс ремаркета до извънгабаритни товари. От обучение за шофьор на камион до опреснителни курсове по Code 95. Знаейки какво се случва проправя пътя към истински напредък. Така че шофьорите да могат да управляват вида превозно средство, което желаят. И транспортната компания има решението, от което се нуждае. Превключване без усилие между желанията на нашия шофьор и нуждите на клиента. Това е човешка работа, това е нашият стремеж.

Професионалисти на временна заетост

С офиси в Холандия, Белгия, Германия, Румъния, Литва, Полша и България, Европа е нашата работна зона. Нашата цел е да прокараме граници, за да се откроим. Квалифицирани шофьори, които говорят необходимите езици и шофират със страстта да предоставят качество.

Професионализмът на първо място

Ние инвестираме в задълбочен процес на подбор. По този начин ние гарантираме, че нашите клиенти са напълно доволни от услугите, които предоставяме. След внимателно организиран процес, в който организираме множество моменти на контакт между нас и кандидата (например чрез видео набиране на персонал или cammio), ние организираме среща между нашите клиенти и кандидата за работа. По този начин можем да гарантираме професионализма и уменията на кандидатите.

Добрата работа е важна за нас

Добрата работа е много важна за нас. Чувстваме се отговорни за всеки, който работи за 24/7 drive и искаме всеки да се чувства ценен, когато работи за и с нас. Например, ние организираме социални събития, помагаме на нашите служители да получат подходящо жилище близо до работното им място и им помагаме с необходимите застраховки. Това подчертава желанието ни да бъдем нещо повече от работодател за европейски шофьори и други специалисти по логистика: ние сме партньор, на когото можете да се доверите.

Искате ли да научите повече за 24/7 шофиране?

Имаме локации в цяла Европа, като Сон, Апелдорн, Розендал, Утрехт, Влардинген (Холандия), Антверпен (Белгия), Катовице (Полша), Вилнюс (Литва), Клуж-Напока (Румъния) и София (България), като всяка година се отварят повече подразделения .

Искате ли повече информация за 24/7 drive? Открийте какво можем да направим за вашата организация и се свържете директно с нас, ще се радваме да ви кажем повече за това как можем да добавим стойност към вашата логистика.

Намерете мечтаната работа с 24/7 drive