Работа в Холандия

След като сте решили да работите в Холандия, вероятно имате много въпроси. Какво прави страната, известна със своите мелници и лалета, толкова привлекателна за работа? Какви са предимствата и какво трябва да взема предвид? 24/7 drive е в състояние да ви помогне. Тук можете да намерите редица предимства на работата в Холандия.

Отношенията между работодатели и служители

В Холандия отношенията между работодатели и служители са добре уредени в т.нар. трудово право. Благодарение например на колективните трудови договори правното положение на служителите уредено. Това важи и за служители от чужбина.

Здравна осигуровка

Всеки, който живее в Холандия, е задължен да участва в схемата за здравно осигуряване, за да покрие разходите  за болнично лечение, консултации от общопрактикуващ лекар или закупуване на лекарства. Въз основа на принципа на солидарност (всеки живеещ в Нидерландия плаща и допринася за общите разходи за здравеопазване), всеки има право и на основни медицински грижи.

Пенсионна схема

За да ви осигури доход в бъдеще, колективният договор на Федерацията на частните агенции за заетост за временни работници има план за пенсиониране. Дали натрупвате пенсия зависи от продължителността на работата. Искате ли да научите повече за пенсионната схема? Моля, свържете се с 24/7 Drive за повече информация относно пенсионната схема.

Искате ли да знаете повече? Моля, свържете се с нас!

Искате ли да научите повече за работата в Холандия? Моля, свържете се с 24/7 drive. Ние сме повече от готови да ви помогнем и да отговорим на всички ваши въпроси. Моля, попълнете формата за контакт и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Намерете мечтаната работа с 24/7 drive