Процедура за кандидатстване

Ако кандидатствате за работа като шофьор на камион с денонощно шофиране, ще преминете през следните стъпки. Бихме искали да ви информираме за това, за да знаете какво да очаквате.

Кандидатствайте през уебсайта

Радваме се, че имате интерес да работите с нас! Отговорете на една от свободните позиции на нашия уебсайт или изпратете отворена кандидатура. Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Кандидатствайте през Facebook

Нашите Facebook страници са предназначени основно за информиране за свободни позиции и новини. Намерихте ли ни във Facebook и бихте ли искали да отговорите на някоя от нашите свободни позиции? Тогава ще сме благодарни, ако кандидатствате през нашия уебсайт, но можете също да ни изпратите съобщение чрез Facebook с вашите данни за контакт.

Нашият специалист по подбор на персонал ще ви се обади

Когато получим вашата кандидатура, един от нашите специалисти по подбор на персонал ви се обажда, за да се запознае с вас. По време на разговора ще научите повече подробности за офертата, която сте избрали, или специалистът по подбор на персонал ще ви помогне да намерите друга, която да отговаря на вашите очаквания.

Формуляр за регистрация

След интервюто ще получите имейл с регистрационна форма. Попълването му е много важно в процеса на набиране на персонал, тъй като въз основа на това ще бъде изготвен трудов договор между вас и нашата агенция.

Проверка на справка

Ако кандидатствате при нас за работа като шофьор, специалистът по подбор на персонал също ще провери препоръките ви в предишна компания или компания, която посочите като подходяща, за да получи тази информация. Не ни интересува дали си бил харесан от шефа, а какъв шофьор и служител си бил.

Кандидатствайте чрез видео

За да ускори и улесни процеса на кандидатстване, 24/7 drive използва видео набиране на персонал. По този начин получавате възможност да се представите по много специален и личен начин. Обсъждаме какви са вашите желания и нужди. По този начин можем да потърсим работата, която ви подхожда най-добре.

Едно от предимствата на кандидатстването чрез видео е фактът, че участвате в автоматизирано онлайн интервю, където сте напътствани стъпка по стъпка от специалист по подбор, който можете да видите на екрана. Според нашия опит, много кандидати се чувстват много комфортно да се представят по този начин. Тъй като вероятно винаги сте в движение като шофьор на камион, нашето видео набиране на персонал предлага възможност да се представите чрез видео с мобилния си телефон! Всичко, от което се нуждаете, е работеща интернет връзка. Кандидатстването никога не е било толкова лесно!

Предложение при клиента

Когато намерим вашата идеална работа, ние ви представяме на клиента. Ако не сте в Холандия по време на набирането и следователно нямате възможност да се срещнете лично с бъдещия си работодател, ще ви помолим да запишете 30-секундно видео.

Потвърждение чрез имейл

Има ли съвпадение между вас и клиента? Тогава ние ще гарантираме, че можете да стигнете до Холандия, Белгия или Германия възможно най-бързо. Получавате потвърждение от нас по имейл.

Вашият първи ден с 24/7 drive 

След като пристигнете в Холандия, Белгия или Германия, ние ще подготвим всички официални документи, ще подпишем договора Ви и ще посетим клиента. Вече сте готови да започнете да работите с 24/7 drive.

Намерете мечтаната работа с 24/7drive