Работа в Белгия

След като сте решили да работите в Белгия, вероятно имате много въпроси. Какво прави страната, известна със своята бира и шоколад, толкова привлекателна за работа? Какви са предимствата и какво трябва да взема предвид? 24/7 drive е в състояние да ви помогне. Тук можете да намерите редица предимства на работата в Белгия.

Отношенията между работодатели и служители

В Белгия отношенията между работодатели и служители са добре уредени в т.нар. трудово право. Благодарение например на колективните трудови договори правното положение на служителите e уредено. Това важи и за служители от чужбина.

Здравна осигуровка

Всеки, който живее в Белгия, е задължен да участва в схемата за здравно осигуряване, за да покрие разходите например за болнично лечение, консултации от общопрактикуващ лекар или закупуване на лекарства. Въз основа на принципа на солидарност (всеки живеещ в Белгия плаща и допринася за общите разходи за здравеопазване), всеки има право и на основни медицински грижи.

Пенсионна схема

За да ви осигури доход в бъдеще, колективният договор на Федерацията на частните агенции по заетостта за временни работници има план за пенсиониране. Искате ли да научите повече за пенсионната схема? Моля, свържете се с 24/7 drive за повече информация относно пенсионната схема.

Искате ли да знаете повече? Моля, свържете се с нас!

Искате ли да научите повече за работата в Белгия? Моля, свържете се с 24/7 drive. Ние сме повече от готови да ви помогнем и да отговорим на всички ваши въпроси. Моля, попълнете формата за контакт и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Намерете мечтаната работа с 24/7 drive