Търсите ли работа в Западна Европа?

Търсите работа като шофьор на камион или логистична работа в Западна Европа? 24/7 drive е добре известен с честните си трудови практики и социална ангажираност и ви помага с всичко, което идва с работата в чужбина, като кандидатстване за здравно осигуряване и уреждане на жилище. Предлагаме работа в Холандия, Белгия и Германия. На тази страница можете да намерите повече информация за нашата процедура за набиране.

Научете повече за нашата процедура за набиране

След като решите да кандидатствате, бихме искали да получим автобиография и мотивационно писмо, в което опишете какво ви прави подходящ кандидат за работата. Къде сте работили преди, какъв вид образование имате и какви са вашите страсти? Ще се радваме да научим повече за вас!

Въз основа на тази автобиография ще последва телефонно обаждане, при което 24/7 drive ще ви даде допълнителна информация. След това 24/7 drive ще провери дали вашите качества отговарят на свободното място. Има ли съвпадение? В този случай ще бъдете помолени да предоставите референции. Когато всички препратки са поискани, ви молим да оставите видео съобщение. С видео набиране на персонал ние ви даваме възможност да се представите на 24/7 drive и нашите клиенти по много личен начин.

Работa в Холандия

След като сте решили да работите в Холандия, вероятно имате много въпроси. Тук можете да намерите редица предимства на работата в Холандия.

Прочетете още

Работa в Белгия

След като сте решили да работите в Белгия, вероятно имате много въпроси. Тук можете да намерите редица предимства на работата в Белгия.

Прочетете още

Работ в Германия

След като сте решили да работите в Германия, вероятно имате много въпроси. Тук можете да намерите редица предимства на работата в Германия.

Прочетете още

Намерете мечтаната работа с 24/7drive