Предимства на работата с 24/7 drive

Смятаме, че е важно освен приятната работа да предложим и редица други предимства, които да направят интересна работатат ви при нас. Открийте ги сега и се присъединете към екипа 24/7 drive!

Винаги камион, който ви подхожда!

Тъй като разполагаме с широка гама от свободни работни места, които се предлагат постянно, вие винаги ще намерите вида камион, който да ви подхожда. Независимо дали искате да шофирате национално или международно, дистрибуция или на бетоновоз, ние винаги разполагаме с камиона и работата, която ви подхождат.

Ние търсим вашата мечтана работа

С толкова много отворени свободни позиции разбираме, че понякога наистина е трудно да изберете. Ето защо нашите колеги с удоволствие ще обсъдят вашите желания с вас. След това ще ви потърсят мечтаната работа. Можем ли да ви помогнем и с вашата мечтана работа? Запиши се сега!

Препоръчайте колега и получете бонус

Познавате ли някой, който търси позиция като шофьор на камион C или CE, товарач, помощник-шофьор или служител в логистиката? Или може би някой, който би искал да се обучава за шофьор? Свържете ги с нас! Ако този човек започне работа при нас? Тогава ще получите награда за това!

Убедихте ли се?

Регистрирайте се сега в нашия клон или кандидатствайте директно за една от нашите свободни позиции!

Не можете да намерите работата, която търсите?

Регистрирайте се за нашите известия за работа и получете имейл, когато позицията стане свободно!