Относно 24/7 drive

24/7 drive, радвам се да се запознаем!

24/7 drive е амбициозна и професионална организация от Холандия, в областта на дългосрочната заетост. Ние се фокусираме основно върху шофьори и други логистични професионалисти от Европа като Румъния, Литва, Полша и България, които искат да приложат своите умения в Холандия. Правим това вече много години, през които успяхме да изградим и поддържаме широка мрежа от професионалисти в цяла Европа.

Практически

Всички наши колеги се стремят да постигнат най-доброто съвпадение. Ние сме на ваше разположение 24/7.

Лично

Ние лично познаваме нашите шофьори и логистични служители. Затова знаем точно от какво имате нужда.

Професионално

24/7 drive отговаря на всички изисквания и ние познаваме света на транспорта. Нашият стремеж е да запазим нашите клиенти и вас доволни.

Професионализмът на първо място

Ние инвестираме в задълбочен процес на подбор. По този начин ние гарантираме, че нашите клиенти са напълно доволни от услугите, които предоставяме. След внимателно организиран процес, в който организираме множество моменти на контакт между нас и кандидата (например чрез видео набиране на персонал или cammio), ние организираме среща между нашите клиенти и кандидата за работа. По този начин можем да гарантираме професионализма и уменията на кандидатите.

Добрата работа е важна за нас

Добрата работа е много важна за нас. Чувстваме се отговорни за всеки, който работи за 24/7 drive и искаме всеки да се чувства ценен, когато работи за и с нас. Например, ние организираме социални събития, помагаме на нашите служители да получат подходящо жилище близо до работното им място и им помагаме с необходимите застраховки. Това подчертава желанието ни да бъдем нещо повече от работодател за европейски шофьори и други специалисти по логистика: ние сме партньор, на когото можете да се доверите.

Искате ли да научите повече за 24/7 шофиране?

Имаме локации в цяла Европа, като Сон, Апелдорн, Розендал, Утрехт, Влардинген (Холандия), Антверпен (Белгия), Катовице (Полша), Вилнюс (Литва), Клуж-Напока (Румъния) и София (България), като всяка година се отварят повече подразделения .

Искате ли повече информация за 24/7 drive? Открийте какво можем да направим за вашата организация и се свържете директно с нас, ще се радваме да ви кажем повече за това как можем да добавим стойност към вашата логистика.

Намерете мечтаната работа с 24/7 drive